Her er årets Oscar-kjoler

Dype utringninger, sexy kjolesplitter og sterke farger fikk filmstjernene til å stråle på Oscar-løperen.

SEOGHØR.NO: Årets Oscar-utdeling er nå vel gjennomført, og flere av verdens aller største stjerner har gått nedover den røde løperen foran Dolby Theatre i Hollywood.

Neste like spennende som hvem som blir årets heldige prisvinnere, er hva kjendisene har valgt å ha på seg denne kvelden.

Den røde løperen under Oscar er nemlig den som blir fotografert mest i løpet av hele året, så det er svært viktig at stjernene ser perfekte ut fra alle vinkler.

Se alle årets Oscar-kjoler nede i saken!

I år var nysingle Jennifer Garner (43), «Carol»-aktuelle Cate Blanchett (46), Olivia Wilde (31) og Margot Robbie (25) blant dem som vakte mest oppsikt på den røde løperen.

Saken fortsetter under bildet.

Garner viste eksmannen Ben Affleck (43) hva han går glipp av i en sort, stroppeløs kjole. Blanchett strålte som en isdronning i en spesiallaget kjole fra en av hennes favorittdesignere, Armani. På Twitter mener mange allerede at hun er blant kveldens vakreste.

Fokus på sexy utringning

Wilde og Robbie stod på sin side for et par av Oscar-løperens dypeste utringninger. «House»-stjernen, som ble mor for første gang i 2014, overrasket i en hvit Valentino Couture-kjole.

Margot Robbie, som har en liten cameo-rolle i Oscar-nominerte «The Big Short», var svært sexy i en gullkjole i slangeskinnsmønster fra Tom Ford, ifølge Daily Mail.

- «The Wolf of Wall Street»-skuespilleren fikk alle til å snu seg da hun viste seg i en utringet paljettkjole i gull, som vi nå offisielt er besatt av, skriver HollywoodLife om blondinens antrekk.

Saken fortsetter under bildet.

Det å gå for en dyp utringning, er et kjent og kjært stilkort blant mange Hollywood-stjerner. «Mad Max: Fury Road»-stjernen Charlize Theron (40) stilte også på Oscar-løperen i en svært utringet, blodrød kjole.

Se flere av årets flotte Oscar-kjoler nedenfor:

 

Mens flere av stjerne strålte på den røde løperen, var noen mindre heldige. Reese Witerspoon (39) og Tina Fey (45) inntok nemlig den røde løperen i nesten identiske kjoler.

Leonardo DiCaprio (41) kunne på sin side juble over endelig å vinne en Oscar, for hovedrollen i «The Revenant». Se alle vinnerne i saken her!

Kast terning på årets Oscar-kjoler nedenfor:

[views:embed:node_embed:block:85125]

Fulltreffere og helbom på Oscar-løperen

Den knallharde konkurransen om å stjele fotografenes oppmerksomhet gjør at antrekkene blir planlagt i månedsvis i forveien, og svindyre designerkjoler blir flydd frem og tilbake over Atlanteren for prøving og feiling.

Få et tilbakeblikk på noen av de flotteste kjolene på tidligere Oscar-utdelinger:

Når endelig Hollywood-fiffen er klare til å posere i blitzregnet, i kreasjoner og smykker til flere millioner kroner, er alle verdens største motehus representert.

Men til tross for profesjonell assistanse til kjoler, hår og sminke skjer det også store motetabber hvert eneste år under prisutdelingen.

Få et tilbakeblikk på noen av de mest uheldige kjolevalgene fra tidligere Oscar-utdelinger:

LES OGSÅ: Snek seg inn på Oscar-fest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer