Lasse Matberg:

Overrasker med nytt prosjekt

Lasse Matberg er nå i gang med et prosjekt om hans store lidenskap.

DEBUTERER: Lasse Matberg kommer med en bokutgivelse denne uka. Foto: TV 2
DEBUTERER: Lasse Matberg kommer med en bokutgivelse denne uka. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Influenser og offiser Lasse Matberg (36) kapret seieren i årets sesong av «Farmen kjendis».

I finalen møtte Matberg komiker Terje Sporsem (45). De to ble gode venner under innspillingen, og i slutten av juni spilte de inn programmet «Sommerfest fra Telemark» for TV 2.

Nytt prosjekt

Tidligere har Matberg også vunnet italienske «Skal vi danse» i 2019, og på tv er han aktuell i «Fangene på Fortet». Nå har 36-åringen også blitt forfatter. Matberg kommer med boka «Lassestrikk - varme plagg for barske forhold», på forlaget Vigmostad & Bjørke.

Da Se og Hør snakket med Matberg nylig, understreket han at han ikke har noen planer om å bli «Reality-Lasse», men avslørte at han framover både skulle jobbe med podkast og strikkebok.

Se og Hør har vært i kontakt med presseansvarlig i forlaget Vigmostad & Bjørke, Anne Iversen. Iversen bekrefter at boka kommer, men at de ikke vil gi noen kommentar før boka er lansert.

I omtalen av boka oppgis det at Matberg kommer fra en slekt der flere generasjoner bakover har drevet med håndarbeid. Hans far og farfar var håndverkere, mens hans mor og mormor ofte satt med strikketøy.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.