Prins Harry:

- Jobber med hemmelig og utleverende prosjekt

For tiden arbeider prinsen med et nytt oppsiktsvekkende prosjekt.

NYTT PROSJEKT: Prinsen har arbeidet med det nye prosjektet i hemmelighet. Foto: AP Photo / Frank Augstein / NTB
NYTT PROSJEKT: Prinsen har arbeidet med det nye prosjektet i hemmelighet. Foto: AP Photo / Frank Augstein / NTB Vis mer
Publisert

Det siste året har prins Harry og hertuginnen Meghan vært med på skape historie i det britiske kongehuset, der «Megxit» har blitt en velkjent betegnelse blant det britisk folk.

De la heller ikke skjul på at de ønsket å forlate sine kongelige plikter i 2019, da sjokkavsløringene kom på løpende bånd etter et alt-avslørende intervju med talkshow-verten Oprah Winfrey (67).

Her kommer både det ene og det andre frem i lyset, og enkelte mener kanskje at det var et brutalt angrep mot det britiske kongehuset.

Prinsen skal derimot ikke være helt klar med å fortelle offentligheten sin side av saken.

DUKKER OPP: I traileren til prins Harrys nye dokumentarserie om mental helse, «That me you can´t see», dukker Meghan og Archie opp. Video: Apple+ Vis mer

Nå skal nemlig prinsen dele sine mange livserfaringer i form av en selvbiografi. Det melder PageSix.

Gir ut bok

Nettstedet kan nemlig avsløre at prinsen har skrevet på en selvbiografi i hemmelighet i nesten ett år, og at bokrettighetene har blitt solgt til forlaget Penguin Random House.

I følge People forteller prins Harry i en uttalelse:

- Jeg skriver ikke boken som prinsen jeg ble født som, men som mannen jeg har blitt. Jeg har bært mange hatter gjennom årene, både bokstavelig talt og symbolsk, og håpet mitt er at når jeg forteller min historie - opp-og nedturer, feiltagelsene, lærdommer - så kan jeg vise, uansett hvor du kommer fra, at vi har mer til felles enn man tror, forteller prinsen, og legger til:

- Jeg er dypt takknemlig for muligheten til å dele det jeg har lært i løpet av mitt liv så langt, og jeg er spent for at folk skal lese en sannferdig og korrekt versjon av mitt liv.

Det er knyttet store forventninger til det store intervjuet med prins Harry og Meghan Markle, som sendes i natt norsk tid. Se og Hørs kongehusekspert mener de bygger opp til krig. Vis mer

En kilde forteller overfor nettstedet at prinsen ikke har ledet forfatterskapet alene, men at han skal teame opp med J.R. Moehringer (56), som skal fungere som spøkelsesskribent.

Pulitzer-vinner Moehringer har tidligere skrevet på vegne av andre kjente fjes, deriblant tennislegenden Andre Agassi (51) og Nike-gründeren Phil Knight (83), samt sin egen selvbiografi «The Tender Bar», som for øyeblikket blir laget om til en film av George Clooney (60).

I følge nettstedet skulle manuset være klart i august, men grunnet parets travle liv ble datoen for den eksklusive boken flyttet til oktober. Etter alt å dømme vil den være klar for publisering neste høst.

Nye avsløringer

Det kan virke som at boken vil inneholde nye detaljer fra prinsen liv, og hvordan den verdenskjente prinsen har blitt den han er. I et kort utdrag fra bokens promotering står det nemlig:

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

«I en intim og hjerteskjærende selvbiografi fra en av de mest fascinerende og innflytelsesrike globale figurende i vår tid, vil prins Harry dele - for aller første gang - erfaringer, eventyr, tap og livets lærdom som har formet han til den han er i dag.»

Boken skal ifølge nettstedet omhandle blant annet prinsens barndom, hans tid i militæret, og gleden av å bli gift og bli far.

«Hans offentlige liv fra barndommen frem til dags dato, inkludert hans dedikasjon til tjenesten, den militære tjenesten som tok han til frontlinjen i Afghanistan to ganger, og gleden han har funnet etter å ha blitt ektemann og far», står det videre.

LES OGSÅ: - Han kastet ut Harry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer