Ikke gå i denne mobilfella

Er du en av de som sjelden bytter mobilabonnement? Da bør du revurdere operatøren du har i dag! Ved å bytte til et mobilabonnement som er tilpasset dine behov, kan du spare opptil flere tusen kroner i året.

Prisene i markedet øker stadig, og for mange må kostnadene i hverdagen planlegges på en helt ny måte. Økonom og programleder i «Luksusfellen», Lene Drange, oppfordrer folk til å sjekke jevnlig hva man faktisk betaler for mobilabonnementet sitt.

– Vi nordmenn er altfor lojale. Jeg tror det er viktig at man én til to ganger i året tar en gjennomgang av de ulike abonnementene sine. Jeg liker å kalle det en halvårlig sjekk av økonomien:

– Har jeg for mange abonnementer? Betaler jeg for noe jeg ikke får eller ikke bruker? Øker prisene? Skal jeg ringe og forhandle pris, eller skal jeg bytte operatør?

Photograph, Smile, Tableware, Drinkware, Sleeve, Happy

Økonom og programleder i "Luksusfellen",
Lene Drange

Mye for pengene

Med PlussMobil får du enkle og billige mobilabonnement med Telenor-dekning for alle. Du kan velge mellom hele 11 ulike abonnement, med alt fra 0GB til Fri data. På grunn av de mange alternativene får du alltid skreddersydde pakker tilpasset deg og dine behov.

I tillegg får du som kunde gratis tilgang til diverse eMagasiner og 4 måneder gratis plussabonnement på flere av Norges mest populære nettaviser.

For Lene er det viktig at hun får noe ut av mobilabonnementet sitt, og at hun ikke betaler for mye.


– Det er liten vits med et abonnement på 15GB, hvis du kun bruker 8GB. Det samme gjelder en sparekonto med masse rollover-data, dersom du aldri får brukt det. Så det er lurt å følge med på forbruket sitt, slik at du ikke betaler mer enn nødvendig.
People in nature, Road surface, Tartan, Sunlight, Tree, Wood, Leisure, Grass, Waist, Morning

– Er det mye å spare på å bytte mobiloperatør da?

– Jeg har sjekket ulike sammenligningstjenester for å se på de ulike abonnementene som finnes er ute, og du kan faktisk spare omlag 250 kroner i måneden. Det er egentlig ganske mye penger, for et mobilabonnement i seg selv er ikke så veldig dyrt.

– Det blir jo litt penger i løpet av et år?

– Ja, i løpet av et år er det i underkant av 3000 kroner, så det er absolutt penger å spare her. For la oss være ærlige – det finnes andre ting å bruke penger på enn mobilabonnement, du merker stort sett ikke forskjell. 

Portable communications device, Mobile phone, Material property, Rectangle, Font, Gadget, Gesture

Skiller seg ut fra mengden

Lave priser, god dekning og et bredt abonnementsutvalg gjør at PlussMobil utfordrer de andre aktørene som finnes på markedet. Kundeservice tar seg av oppsigelse av forrige operatør, og som kunde betaler du kun fra dagen du blir abonnent og utover. De kåres ofte til best i test for beste og billigste mobilabonnement, der spesielt pakkene på 4GB og 8GB skiller seg ut. Det er heller ingen bindingstid, noe pengeeksperten trekker frem som en stor fordel.

– Jeg hater bindingstid! Da blir man så veldig bundet, og det er noe du betaler for ikke sant – det å være en lojal og trofast kunde. Jeg liker å bytte både bank og mobilabonnent titt og ofte, du kan se på det som en slags hobby.

– Hva liker du selv best med PlussMobil?

– At de har et stort utvalg og er rimelige, samt at det er Telenor-dekning! Det er spesielt viktig når man er på mye reisefot i Norge, og i «Luksusfellen»-sammenheng er det helt nødvendig.

Hos PlussMobil får du også muligheten til å administrere din egen profil inne i appen, og enkelt endre abonnement fra måned til måned hvis du trenger mer eller mindre mobildata.

– Alle bruker data ulikt, og til tider kan det være vanskelig å beregne hvor mye man kommer til å bruke. Sånn som i ferier for eksempel, hvor det ofte er dyrt å kjøpe ekstra datapakker. Da er det mye mer lønnsomt å oppgradere abonnementet i forkant, og heller nedgradere når man kommer hjem igjen.

Flash photography, Clothing, Face, Smile, Happy

Mange sparefordeler

PlussMobil har som mål å gi kundene noe mer i abonnementet. Som kunde får du alltid gratis tilgang til digitale blader og aviser så lenge du er abonnement. Innholdet kan du lese på alle flater som mobil, nettbrett og pc. Du får også 4 måneder gratis tilgang til en rekke plussabonnement, med automatisk stopp etterpå. Her kan du lese alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24, KK Pluss, Se og Hør og mye mer.

– Skal man se på sparemuligheter kan man kutte i flere abonnementer, for hos PlussMobil får du det allerede samlet og inkludert på et sted. Dette er vinn-vinn for oss som er kunde, da man slipper å betale for hver enkelt avis og magasin andre steder. Jeg mener at hvis man klarer å være litt kreativ når det gjelder sparingen sin, samt sette opp faste, automatiske spareavtaler, vil du fort få mye mer for pengene dine enn tidligere.

Dette er PlussMobil

  • 4G/5G Telenor-dekning
  • Ingen bindingstid
  • Data-rollover
  • Fri bruk EU/EØS
  • Gratis e-magasiner
  • 4 måneder gratis plussabonnement på nettaviser


Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected]©2022 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler

ANNONSØRINNHOLD

Rectangle, Font
Font
Font
Text, Font, Logo