Testpilot

Se, så fine de er

Vi fikk fire damer til å teste sommerens lekreste badetøy fra Change Lingerie. Psst De har hele 88 bh-størrelser, også i badetøy!

Mange tenker på bikinisesongen med skrekkblandet fryd. Varme strender og avkjølende badebassenger er virkelig forlokkende, men langt fra alle føler seg bekvemme med å sprade rundt i bare bikinien.

Men visste du at riktig badetøy kan hjelpe deg med å føle deg vel? Det er rart med det, men når badetøyet sitter perfekt på føler man seg SÅ mye finere.

 

Du rett og slett bærer kroppen bedre når puppene ikke ramler ut av skålen, når magen ikke henger over trusekanten eller når rumpa ikke deles i to.

Swimsuit top, Swimming pool, Muscle, Brassiere, Fashion, Swimwear, Thigh, Sunglasses, Undergarment

Testpiloter

Vi fikk fire, feiende flott damer i ulike fasonger og aldre til å teste badetøy fra Change Lingerie. I alle Change Lingerie sine butikker får du nemlig eksperthjelp til å finne badetøyet som passer perfekt til deg. Siden Change Lingerie har et vell av størrelser, passformer og konstruksjoner, i tillegg til at alt er "mix og match", har alle jenter og kvinner muligheten til å få badetøy som sitter perfekt, uansett ønsker og fasong.

Amanda Langseth (25)

Størrelse: 75K og XL

Når Amanda først er på stranden liker hun å være aktiv, og oppholder seg ofte mye i vannet. Derfor foretrekker hun også badetøy som sitter godt på, og som ikke glir ned hele tiden. Fordi hun har stor byste benytter hun seg allerede av Change sine bher og bikinioverdeler, men har variert i underdeler fra ulike merker.


- Jeg er ung, og ønsker å være trendy og bruke det samme som de andre. Overdeler finner jeg ikke hos andre merker, mens en kul underdel finner man alltids. I dette badetøyet føler jeg meg veldig fin, og jeg hadde aldri trodd at Change hadde så fine badedrakter,  stråler Amanda.


Hun synes servicen i butikk var helt fantastisk. I starten følte hun de litt skummelt å overlate valgene til andre, men syntes det var veldig deilig med så god hjelp!

Ekspertens tips

Skjørt, shorts og tunika er perfekt å dra utenpå badetøyet når man skal en tur opp i kiosken, skal sitte i en båt eller ta på når man skal dra hjem fra stranda. Man blir rett og slett mer påkledd, selv om overdelen er badetøy.

Marisol Swim Full Shaper
KJØP
Marisol Swim tai High Waist
KJØP
Marisol kaftan
KJØP
Hayden Swimsuit
KJØP
Marisol Swim Skirt
KJØP

Change Lingerie omfavner alle kroppsfasonger, og har derfor et bredt utvalg av fasonger og størrelser.”

Åsta Anita Skar (41)

Størrelse: 70DD og M

Åsta Anita har egentlig ikke hatt store problemer med å finne badetøy. Ei heller vært spesielt sjenert når hun er på stranden. Men hun merker at spesielt når bikinioverdelen sitter som den skal over puppene så gjør det noe med holdningen hennes. Bikinien fra Change synes hun sitter helt perfekt, og hun er overrasket over de spreke fargene og den fine fasongen.


- Jeg har ikke brukt badedrakt tidligere, for de allerede små puppene mine blir så flate. Denne likte jeg derimot veldig godt. Fronten gjør puppene fine, og ryggen er virkelig elegant, sier Åsta Anita fornøyd.


Hun er overrasket hvor fort ekspertene fant størrelsen hennes, og veldig fornøyd med at hun gikk opp halvannen størrelse i cupen og ned rundt livet.


- Jeg fikk veldig god service, og de fant lett frem til min smak etter få beskrivelser av hva jeg ønsket, sier Åsta Anita.

Ekspertens tips

Siden badedraktene og bikinioverdelene både sitter godt på og har lekre detaljer både foran og bak, kan de lett kombineres med klær når du vil reise lett på ferie. Bruk for eksempel sammen med et vidt skjørt, kule bukser eller under en tunika med belte rundt.

Coco Swim Full Cup Low
KJØP
Coco Swim Brazil
KJØP
Marisol Swimsuit Standard
KJØP
Tylwe Swimwear Triangle
KJØP
Tyler Swim Brazil
KJØP
Coco Pareso Scarf
KJØP

Marianne Søstumoen (39)

Størrelse: 75G og L

Etter 35 kilo ned i vekt synes Marianne det er annerledes og uvant å gå med badetøy. Hun har ikke hatt spesielle problemer med å gå med badetøy på stranden tidligere. Men både vektnedgang, og ikke minst badetøy som passer perfekt, mener hun kommer til å gjøre strandopplevelsen enda bedre.


- Fargevalget på badedrakten overrasket mest. Jeg trodde ikke at jeg ville kle en så sterk farge, for vanligvis går jeg for grønt og jordtoner. Fasongen på badedrakten er helt nydelig. Den former og holder inn på de riktige stedene. Endelig har jeg en badedrakt som ikke gir lange og flate bryster, sier Marianne, som også er superfornøyd med bikinioverdelen.


Hun skryter av damene i butikken som gjorde det sånn at det ikke føltes ubehagelig å være så avkledd. Dessuten hadde hun aldri gått for hverken badedrakten eller bikinien uten den profesjonelle veiledningen.

Ekspertens tips

Bikinioverdelen under kan knytes og brukes på veldig mange måter, og er derfor flere overdeler i ett. Skjæringen er konstruert slik at den dekker overflødig hud og fett i armhulen, og har derfor en slankende effekt.

Marisol Swimsuit Standard
KJØP
Marisol Beachwear Bottom
KJØP
Marisol Beachwear Swim Skirt
KJØP
Marisol Swim Padded With Halterneck
KJØP
Marisol Swim Tai Extension
KJØP

Lillian Dahl Johansson (49)

Størrelse: 80E og M

Med tilgang til to hytter i Spania er Lillian ofte på stranden. Det er ikke dermed sagt at hun liker å sprade rundt i bikini, og det er lenge siden hun var på en overfylt strand i Norge.


- Jeg har komplekser, og det er en av grunnene til at jeg meldte meg på. Med badetøyet til Change har jeg ingen grunn til det lengre, sier Lillian som ikke hadde gått i badedrakt siden hun var 12 år.

Å få eksperthjelp i butikk ga henne en real aha-opplevelse.


- Jeg skryter til alle venner og kollegaer over en herlig dag, og ikke minst servicen i Change-butikken. Jeg hadde aldri prøvd disse modellene jeg endte opp med selv, for i hodet mitt alltid har tenkt «nei, det er feil form til meg!» Jeg lot eksperten bestemme alt, og hun kunne sine saker godt. Mitt tips er gå til Change, prøve damene sine råd selv om du selv mener det er feil form. Da tror jeg du får samme aha-opplevelse som meg, sier Lillian.

Street fashion, Joint, Smile, Sleeve, Waist, Thigh

Ekspertens tips

Kjøp to bikiniunderdeler: en mindre til å sole seg i slik at skillen blir mindre, og en litt større variant som du føler deg mer vel i når du skal bade og gå på standen. Våt truse er heller ikke bra for underlivet, så ha alltid en tørr underdel med.

Rachel Swim Low Wire Triangle
KJØP
Rachel Swim Tai High Waist
KJØP
Rachel Beachwear Tunic
KJØP
Marisol Swimsuit Standard
KJØP
Marisol Beachweat Bottom
KJØP

Riktig størrelse og passform

Riktig passform og størrelse til din fasong har alt å si for hvordan badetøyet ser ut på kroppen. I tillegg til at vi har ulike forventninger til funksjonalitet, ønsker vi at badetøyet skal ha lekkert design.


For eksempel ønsker noen at overdelen skal gi ekstra støtte og at underdelen skal dekke så mye som mulig. Andre vil ha en stroppeløs overdel og en underdel som dekker til så lite som mulig for solen.

Du sikkert opplevd at når du finner et design og en passform som du liker, så er utvalget av størrelser begrenset. Dessverre mankerer det som oftest på store størrelser.


Danske Change Lingerie har hjulpet kvinner med å finne den perfekte bhen helt siden 1990-tallet. Deres filosofi er å gi alle kvinner en perfekt bh, uansett størrelse og kroppsfasong. Derfor tilbyr de deg hele 88 bh-størrelser, fra A-M skål.

Det unike er at alt dette er tatt med inn i en verden av badetøy hos Change. Med andre ord, det skal mye til om du ikke finner badetøy som passer din fasong!

Årets badetøystrender

Denne sommeren kan du glede deg til klassiske fasonger som fremmer den feminine figuren. Vi blir tatt med tilbake i tid, med skjæringer som forlenger bena, høye midjer som skaper en timeglassfigur, snøringer i siden, tvistede overdeler og halterneck.

Fargepaletten går fra friske og delikate toner til brente farger, jordtoner og selvfølgelig svart. Gå for lekne print, stoff med teksturer eller helt glatte, ensfargede flater.

Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected]©2022 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler

ANNONSØRINNHOLD

dagbladet-logo-rgb-01.png
Font
kk_logo_il-01.png
Material property, Font