AVSLAPPET: Mila Kunis har uttalt at hun ikke forstår hvorfor hun havner på lister over verdens mest sexy kvinner. Selv synes ikke den sporty stjernen at hun er særlig pen.
AVSLAPPET: Mila Kunis har uttalt at hun ikke forstår hvorfor hun havner på lister over verdens mest sexy kvinner. Selv synes ikke den sporty stjernen at hun er særlig pen.
All Over Press
MODELL-MATERIALE: Skuespiller Mila Kunis er mest kjent for sin innsats på TV-skjermen og filmlerretet, men det siste året har hun stilt opp som fotomodell for motehuset Christian Diors veskekolleksjoner. I den ferske kampanjen stråler hun som en yndig
MODELL-MATERIALE: Skuespiller Mila Kunis er mest kjent for sin innsats på TV-skjermen og filmlerretet, men det siste året har hun stilt opp som fotomodell for motehuset Christian Diors veskekolleksjoner. I den ferske kampanjen stråler hun som en yndig Stella Pictures

Kjenner du henne igjen?

Mila Kunis stråler i eksklusiv motekampanje.

Se flere bilder av Mila Kunis som fotomodell nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Vakre Mila Kunis (28), kjent fra blant annet «Black Swan» og «Friends with Benefits», har et talent foran fotografiapparatet så vel som filmkameraet. 

Den ukrainske skuespilleren fronter nemlig en fersk kampanje for det verdenskjente motehuset Christian Dior, melder The Sun.

Den eksklusive bildeserien er for Diors veskekolleksjon den kommende høst- og vintersesongen, og stjernen oser av nostalgisk glamour på de elegante, men dramatiske svart-hvitt-fotografiene.

Dette er imidlertid ikke første gang 28-åringen står modell for merkenavnet. Også i våres viste hun frem lekre Dior-håndvesker, i en mer romantisk bildeserie.

Kunis uttalte nylig at hun ikke anser seg selv som spesielt pen, men hun gjør muligens en god figur som fotomodell likevel? Se resten av kampanjen i bildekarusellen og døm selv!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er et vandrende motevrak