FORELSKET: Katherine Heigl og Josh Kelley har vært gift siden 2007 og er mer forelsket enn noensinne.
FORELSKET: Katherine Heigl og Josh Kelley har vært gift siden 2007 og er mer forelsket enn noensinne.
Stella Pictures
FAMILIEIDYLL: Ifølge National Enquirer har TV-stjernen Katherine Heigl og hennes ektemann Josh Kelley adoptert en ny jente i tillegg til datteren Naleigh (bildet).
FAMILIEIDYLL: Ifølge National Enquirer har TV-stjernen Katherine Heigl og hennes ektemann Josh Kelley adoptert en ny jente i tillegg til datteren Naleigh (bildet). Fame Flynet

- De har adoptert en ny baby

«Grey's Anatomy-stjernen Katherine Heigl lurte fotografene med hemmelig operasjon, da hun skulle hente sin nye datter.

4352440.jpg

TV-STJERNE: Katherine Heigl er best kjent som legen Dr. Izzie Stevens i TV 2-serien «Greys's Anatomy».
TV-STJERNE: Katherine Heigl er best kjent som legen Dr. Izzie Stevens i TV 2-serien «Greys's Anatomy».
Stella

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Katherine Heigl (33) - kjent blant annet fra TV-serien  «Grey's Anatomy» - har ikke gjort noen forsøk på å skjule sin lykke, etter at hun sammen med ektemannen Josh Kelley (32) adopterte den koreanske jenta Naleigh (3) i 2009.

Nå skriver ukebladet Nationa Enquirer at paret igjen har adoptert en liten jente, denne gangen fra hjemlandet USA.

Adopsjonen skal ha skjedd i delstaten Louisiana i april, og Heigl skal ha gjort alt hun kunne for å holde den hemmelig for alle utenom sin nærmeste familie.

- Det var som en hemmelig operasjon. På flyturen tilbake til Los Angeles, satt en venn av dem fem rader bak Katherine og Josh med babyen. Det var kun noen få som fikk vite jentas navn, sier en kilde til National Enquirer.

Hverken Kelley eller Heigl har offisielt kommentert den angivelige familieforøkelsen, men ifølge National Enquirer skal den nybakte barnefaren ha røpet hemmeligheten overfor en kamerat.

- Jeg er blitt pappa igjen! Kan du tro det? Jeg er så lykkelig. Jeg vet det blir mange søvnløse netter for meg og Katherine, men det bryr jeg meg ikke om, skal han ha sagt til vennen.

Foreløpig er det ikke kjent hva den nye jenta heter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil ha tilbake Grey's Anatomy-rollen