TOPPLØS FOR HUDKREM: Rihanna frontet Niveas hudpleieprodukter toppløs i fjor sommer.
TOPPLØS FOR HUDKREM: Rihanna frontet Niveas hudpleieprodukter toppløs i fjor sommer.
Fame Flynet
FOR DRISTIG: Det er nok bilder som dette, som Rihanna selv postet fra fest på Twitter, som gjør at Nivea dropper henne.
FOR DRISTIG: Det er nok bilder som dette, som Rihanna selv postet fra fest på Twitter, som gjør at Nivea dropper henne. All Over Press

Vraker Rihanna-reklamen

Niveas nye sjef hevder Rihanna er altfor sexy for hudkremen deres.

4462456.jpg

SLIK SVARER HUN: Rihanna har svart på kritikken ved å poste et bilde av Stefan Heidenreich, den nye sjefen for Beiersdorf.
SLIK SVARER HUN: Rihanna har svart på kritikken ved å poste et bilde av Stefan Heidenreich, den nye sjefen for Beiersdorf.
Twitter

SEOGHØR.NO: I fjor var Rihanna (24) det nye ansiktet til hudkremprodusenten Nivea. De brukte musikken og ansiktet hennes i reklamer for produktene sine, og sponset blant annet verdesnturnéen hennes. Det skjønner ikke den nye sjefen i eierselskapet Beiersdorf bæret av.

- Reklamen med Rihanna burde ikke vært godkjent. Jeg forstår ikke hvordan kjerneverdiene til Nivea, som er familie og pålitelighet kan assosieres med Rihanna, sier Stefan Heidenreich ifølge tyske Welt Online.

Heidenreich har tatt over rollen som sjef, fordi det 100 år gamle selskapet svikter i flere markeder.

Det er lite som tyder på at Nivea vil fortsette å bruke reklamekampanjen med Rihanna, fordi Heidenreich har stemplet den som ikke godkjent. Selv har sangerinnen fra Barbados, svart på kritikken ved å poste et bilde av han på Twitter, hvor hun sier «Bildet taler for seg selv». Uten å spesifisere videre.

Rihanna er blant annet kjent for å spille mye på sex, vill festing, høyt alkoholforbruk, og flere frekke klesplagg. Både på scenen og i privatlivet. Det er også tegn på at hun og den tidligere voldsdømte ekskjæresten Chris Brown, finner veien tilbake til hverandre igjen.

Det er heller ikke første gang at folk er misfornøyde med Rihannas deltakelse i reklamekampanjer. I fjor syns Kuwait at parfymereklamen hennes ble for dristig, og måtte retusjere morgenkåpen hennes, slik at den dekket til kroppen. Selv hevder sangerinnen at hun elsker å være naken. Men nylig ble hun rasende da flere medier spekulerte i at hun brukte naken stand-in for Armani sine dongeribukser. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik ser hun ut uten sminke