PÅ FEST: Linni Meister innrømmer at hun drakk vin på "Wipeout"-premieren sist søndag. Foto: Anders Myhren/Seher.no
PÅ FEST: Linni Meister innrømmer at hun drakk vin på "Wipeout"-premieren sist søndag. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Visste ikke at jeg var gravid

Linni fikk seg en støkk etter å ha drukket vin på premierefest...

Se videointervjuet med Linni Meister fra "Wipeout"-premieren nederst i saken!

SEHER.NO: Tirsdag ble det kjent at Linni Meister (22) og kjæresten Bernhard Berntzen (31) er tre og en halv måned på vei med sitt første barn sammen. Dermed går paret en spennende tid i møte.

Så sent som forrige søndag - under førpremieren av TVNorge-programmet "Wipeout" - avviste en hemmelighetsfull Linni overfor Seher.no at hun er med med barn. Samme dag skriver hun på sin egen blogg:

"Det er ikke så lurt å la seg intervjue etter at man har tatt seg et par drinker på premierefest. Utrolig hva man klarer å si da...".

Overfor Seher.no forklarer den vordende mammaen i dag at hun ikke visste at hun var gravid under "Wipeout"-premieren, men at hun hadde en mistanke.

- Alt fungerte som vanlig med menstruasjonen, selv om jeg visste at det var noe rart hormonelt sett. Under intervjuet sa jeg at vi er flinke til å lyve, og det sa jeg i tilfelle jeg allikevel var gravid. Alt var så usikkert, det endelige svaret fikk jeg fra legen først for et par dager siden, sier hun.

Linni innrømmer at hun drakk vin på festen. Nærmere bestemt to små glass, som tilsvarte ett vanlig, ifølge henne selv.

- Jeg var veldig redd for at jeg hadde drukket litt vin på festen, men legen mente at jeg kunne ta det helt med ro, da dette ikke var skadelig for barnet. Han sa at jeg ikke måtte drikke noe fremover, og det sier seg jo selv. Hvorfor skulle jeg gjort det? Barnets helse kommer foran alt! mener Linni.

Bekymringen for vinkonsumet har gjort noe med det forelskede paret. Nå har de nemlig bestemt seg for å holde seg unna alkohol i lang tid - begge to.

- Verken Bernhard eller jeg skal drikke noen ting framover. Det er det siste vi vil, forsikrer Linni.

Hun tror kjæresten vil bli en fantastisk far.

- Jeg er så glad for at det er Bernhard sitt barn jeg skal føde. Og jeg vet at han vil bli den beste pappaen. Jeg har alltid elsket barn og har alltid gledet meg til å bli mor selv en dag. Det var ikke planlagt, men nå er vi glade og gleder oss til å se babyen vår. Den skal få så mye kjærlighet og pleie, sier Linni Meister til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Stoppet i døra på egen fest

Se videointervjuet med Linni og Bernhard fra "Wipeout"-premieren her:

[obj:media:7570]