SPESIELT TILBUD: Kelly Brook ble tilbudt omkring 7,5 millioner kroner for å tilbringe en natt med en fransk forretningsmann.
SPESIELT TILBUD: Kelly Brook ble tilbudt omkring 7,5 millioner kroner for å tilbringe en natt med en fransk forretningsmann.
All Over Press
SMIGRET: Men istedenfor å bli sjokkert og sint over det uanstendige tilbudet, ble Kelly Brook smigret.
SMIGRET: Men istedenfor å bli sjokkert og sint over det uanstendige tilbudet, ble Kelly Brook smigret. All Over Press

Smigret over sextilbudet

Ble tilbudt 7,5 millioner kroner for en natt med den franske mannen.

SEOGHØR.NO: Da modellen og skuespilleren Kelly Brook (32) var i Cannes i anledning filmfestivalen, fikk hun litt av et tilbud av en fransk forretningsmann.

Mannen stormet inn og avbrøt promoteringen av Brooks nyeste film og spurte om hun ville tilbringe natten med henne. Til gjengjeld skulle hun få en million euro, omkring 7,5 millioner kroner.

Men istedenfor å bli sjokkert, skal Brook ha tatt det hele med et stort smil.

- Jeg prøvde å finne ham etterpå, jeg vet ikke hvor det ble av ham. Jeg ropte at jeg kom om fem minutter, at jeg bare måtte gjøre ferdig fotoseansen, sier Brook til ITV1 ifølge The Sun.

Brook forklarer at mannen oppførte seg helt vilt under filmfestivalen, men spekulerer i om det hele var en bløff.

- Det er så mange folk der som gjør sånne ting. Små PR-stunt eller innslag til TV-programmer. Jeg så ham blant menneskene og han hadde med seg et kamerateam, så jeg tror kanskje det var en spøk. Det var ikke noe jeg var med på, i hvert fall. Men ja, jeg ble smigret, sier skuespilleren.

Skjønnheten dater for tiden den tidligere rugbystjernen Thom Evans.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Vi burde sette pris på kurvene våre