PIONER: Jimi Hendrix er en av tidenes største gitarister. Nå lages det film om hans liv.
PIONER: Jimi Hendrix er en av tidenes største gitarister. Nå lages det film om hans liv.
Fame Flynet
SAMME SMIL: André har akkurat det samme smilet som Hendrix hadde. Med afroen og klærne på plass, er resultatet svært overbevisende.
SAMME SMIL: André har akkurat det samme smilet som Hendrix hadde. Med afroen og klærne på plass, er resultatet svært overbevisende. All Over Press

Ser du hvem dette er?

Superstjernen er ikke til å kjenne igjen.

4428434.jpg

HIP-HOP-STJERNE: Slik er vi vant til å se Outkast-medlemmet André 3000
HIP-HOP-STJERNE: Slik er vi vant til å se Outkast-medlemmet André 3000
All Over Press

SEOGHØR.NO:  I den nye filmen om Jimi Hendrix' liv, «All is by my side», er det den tidligere rapstjernen André 3000 (37) som har fått rollen som den legendariske gitaristen.

- Filmen fanger energien, utstrålingen og det utrolige talentet til en legende, som fortsatt påvirker verden med musikken sin i dag, sier produsentene ifølge DailyMail.

André Lauren Benjamin, som han egentlig heter, er kjent fra duoen Outkast, som sto bak slagerne «Hey Ya» og «Ms. Jackson» i 2004. Men det var nok ikke mange fans som ville kjent ham igjen på gata under filminnspillingen.

Sist mandag ble André sett på innspilling i den irske hovedstaden Dublin. Iført fargesterke klær med forskjellige mønster, og en stor afro. Likheten med Hendrix er slående.

Jimi Hendrix er kjent som en av verdens beste el-gitarister, takket være slagere som «Purple Haze», «All Alonge the Watchtower», «Voodo Child» og flere. Han lagde kun tre studioalbum, og to live-album før han døde 27 år gammel, den 18. september, 1970.

Filmen har foreløpig fått premieredato i 2013.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lever de fremdeles?