GAMLE BILDER: Stjernene er nesten ikke til å kjenne igjen på bildene fra barndommen. Se hvem som er hvem i bildespesialen nederst i saken!
GAMLE BILDER: Stjernene er nesten ikke til å kjenne igjen på bildene fra barndommen. Se hvem som er hvem i bildespesialen nederst i saken! Stella Pictures

Se stjernenes barnebilder

Slik så de ut før berømmelsen.

Se bildespesial nederst i saken!

SEOGHØR.NO:  Stjernene har ikke alltid vært like flotte og «perfekte» som de er i dag. Kjendisenes barnebilder avslører hvordan de rike og berømte så ut før de havnet i rampelyset.

Mange er nok litt flaue i dag når de ser de gamle bildene, mens noen villig viser frem fotografier fra barndommen. En del kjendiser har endret på utseende i årenes løp, og er nesten ikke til å kjenne igjen. Mens stjerner som blant andre Madonna, Kate Beckinsale og Leonardo DiCaprio har beholdt mye av sitt karakteristiske utseende.

Modeller, som blant annet Tyra Banks, skjønte ennå ikke i tenårene hvilke store stjerner de kom til å bli, mens andre som DiCaprio slo gjennom allerede som tenåringer.

Se de morsomme bildene i bildespesialen under!

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslører stjernenes hemmeligheter