PUPPESTUNT: Kris Jenner overrasket Twitter-fansen ved vise frem sin brystkløft, da datteren Khloe skulle ta bilde.
PUPPESTUNT: Kris Jenner overrasket Twitter-fansen ved vise frem sin brystkløft, da datteren Khloe skulle ta bilde.
Fame Flynet
MEKSIKANSK AFTEN: Kris Jenner, Nicole Richie og Khloe Kardashian storkoste seg med god mat og drikke på den meksikanske restauranten Casa Vega i Californa fredag. Dette bildet la Nicole Richie ut på sin Twitter-side.
MEKSIKANSK AFTEN: Kris Jenner, Nicole Richie og Khloe Kardashian storkoste seg med god mat og drikke på den meksikanske restauranten Casa Vega i Californa fredag. Dette bildet la Nicole Richie ut på sin Twitter-side. Twitter.

- Og det der er etter en brystreduksjon!

Maragarita-festen ble i fuktigste laget for familien Kardashian.

4460149.jpg

GOD STEMNING: Kris Jenner og Khloe Kardashian stilte med meksikanske sombreroer på jentefesten.
GOD STEMNING: Kris Jenner og Khloe Kardashian stilte med meksikanske sombreroer på jentefesten.
Black Sheep/BVN

SEOGHØR.NO: De tre realitysøstrene Kim, Khloe og Kourtney Kardashian er blant Hollywoods ivrigste partyløver, men fredag viste deres mamma Kris Jenner (56) at også hun kan kunsten å overraske på fest.

Da Kris og Khloe (28) - som begge er kjent fra realityserien «Keeping up with the Kardashians» - fredag dro på den meksikanske restauranten Casa Vega sammen med en annen realitystjerne, Nicole Richie (30), ble stemningen raskt høy.

Mens Khloe, som er midt i en behandling for å få hjelp til å bli gravid, holdt seg edru, bestilte hennes mor og venninne flere drinker. Samtidig lekte de seg med å ta bilder av hverandre.

Flere av bildene ble også lagt ut på det sosiale nettstedet Twitter, og det bildet som vakte mest oppsikt, er av Kris Jenner som viser frem brystkløften sin til kamera.

«Og det der er etter en brystreduksjon!»
skrev en imponert Khloe Kardashian under morens bilde, før hun spøkte: «Er det galt å utnytte min fulle mor? Hummm».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nå er jeg tryggere på meg selv i bikini