ÅPEN FOR BARN: Hvis jeg hadde blitt det, så hadde det ikke gjort så veldig mye. Jeg vet om en som har veldig lyst til å få barn i hvert fall, forteller Linni Meister til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
ÅPEN FOR BARN: Hvis jeg hadde blitt det, så hadde det ikke gjort så veldig mye. Jeg vet om en som har veldig lyst til å få barn i hvert fall, forteller Linni Meister til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Nå er de klare for barn!

Men Linni Meister avviser at hun allerede er gravid.

Se videointervjuet med Linni Meister og Bernhard Berntzen nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag var det premiere på TVNorge-satsningen "Wipeout". Dagen før var det førpremiere på Cosmo i Oslo, der flere av deltagerne dukket opp for å ta del i den store kick off-festen.

Linni Meister (22) og kjæresten Bernhard (31) var selvsagte gjester. Og overfor Seher.no la det stormforelskede paret ikke skjul på at et eventuelt barn i familien allerede har vært et tema.

I sin egen blogg skriver Linni følgende:

"Hmm.. Har også noe MEGET STORT på gang som jeg er veldig usikker på.. Vi får se hva det blir til. Det kan avgjøre hele fremtiden min så..."

Til Seher.no avviser 22-åringen at hun har blitt en gravid kvinne.

- Er jeg blitt så tjukk? Da skal jeg drikke og spise litt mindre. Nei, jeg er ikke det. Men hvis jeg hadde blitt det, så hadde det ikke gjort så veldig mye. Jeg vet om en som har veldig lyst til å få barn i hvert fall. Men selv har jeg jo allerede et barn! sier Linni Meister, som tydelig sikter til kjæresten Bernhard.

Men at paret om kort tid kan kalle seg mor og far, det ser ikke Linni helt bort fra.

- Foreløpig har vi nok med hverandre. Men om tredjemann kommer, så kommer den - og da skal dere nok få vite det. Men foreløpig er det bare oss to, forteller hun.

Når kan det bli aktuelt å bli mamma, tror du?

- Dere skal nok få vite det, det er ikke så lett å holde det hemmelig tror jeg. Dessuten er vi veldig flinke til å lyve da, smiler Linni Meister til Seher.no.

Wipeout ser du på TVNorge mandager klokka 21.30.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Stoppet i døra på egen fest

Se videointervjuet med Linni og Bernhard her:

[obj:media:7570]