FANS: Tvillingene Katinka og Annie fra Lommedalen har vært fans av Mary-Kate og Ashley Olsen siden de var ti. Onsdag fikk de autografen til Mary-Kate.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
FANS: Tvillingene Katinka og Annie fra Lommedalen har vært fans av Mary-Kate og Ashley Olsen siden de var ti. Onsdag fikk de autografen til Mary-Kate. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

Mary-Kate lurte presse-Norge

Men superstjernen skuffet ikke sine norske fans...

SEHER.NO: Superstjernetvilling Mary-Kate Olsen (23) var onsdag ettermiddag i Oslo i anledning kunstnerkjæresten Nate Lowmans (30) nye utstilling "The Natriot Act" på Astrup Fearnly Museet 23. september.

Dermed var det naturlig nok duket for fullt pressekaos utenfor det anerkjente kunstnerbygget.   

Det var imidlertid ikke bare et fulltallig pressekorps som møtte opp på Astrup Fearnly onsdag. Også en rekke unge jenter og ivrige Mary-Kate fans var kommet for å få et glimt at superstjernen.

De som hadde håpet å se Mary-Kates entré, ble imidlertid skuffet. For mens museumsdirektørens ankomst vekket mye oppmerksomhet blant de fremmøtte ved hovedinngangen, unngikk de fleste å få med seg en mørkeblå BMW X5 som snek seg bak bygget og bort til sideinngangen.

Til fansen og pressens store frustrasjon viste det seg kort tid etterpå at personen i X5-en var ingen ringere enn Mary-Kate.

Vel inne på museet vandret imidlertid kjendistvillingen fritt rundt, kun etterfulgt av noen venner og livvakter.

Iført en knallblå kjole, sin sedvanlige mørke sminke, volumøse hårlokker og et par enorme svarte platåsko, så Olsen ut som om hun var hentet rett fra den røde løperen. Og selv om hun virket litt medtatt etter den siste tidens reising, smilte hun stort da hun møtte kunstnerkjæresten.

Til tross for at det var fotoforbud inne på museet, stilte 23-åringen villig opp for fansen, og signerte autografer for flere av de fremmøtte ungjentene. Pressen fikk imidlertid hverken stille spørsmål eller ta bilder av superstjernen.

- Jeg beklager, jeg er her bare for å kose meg, og jeg er veldig trett, sa hun til pressen.

Tvillingsøstrene Katinka og Annie Jerkins (17) fra Lommedalen har vært fans av Mary-Kate og Ashley Olsen siden de var ti år gamle.

Og onsdag gikk en av deres største drømmer i oppfyllelse - nemlig å møte en av tvillingene.

- Det var kjempestort, hun ga oss til og med autografen sin. Da vi spurte svarte hun ja, og smilte til oss. Vi var helt nær henne, sier jentene ekstatisk til Seher.no, og viser stolt frem signaturen.

Da Seher.no fikk snakke med Mary-Kates kjæreste mot slutten av åpningen, innrømmet han at han var svært overveldet over mottagelsen han har fått her i Norge.

Sin "bedre halvdel" nektet han imidlertid å kommentere.

- Jeg er helt overveldet over hvor mange fremmøtte som er her. Det er fantastisk, sier han til Seher.no, og smiler lurt på spørsmål om hva han synes om at det er så mange unge jenter tilstede.

- Ingen kommentar, sier han.

Lowman har tilbragt de siste åtte dagene i Oslo mens han har jobbet med utstillingen, og forteller at det ligger stor prestisje i å få vise frem kunst på Astrup Fearnly museet.

- Dette museet er kjempekjent, også i USA. Så dette er stort, forteller han, før han haster videre.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Har du noe i øyet?