VISTE PUPPEN: På scenen i Istanbul overrasket Madonna med å blotte det ene brystet, det fikk hun kraftig kritikk for. I helgen viste hun fram det andre i Paris.
VISTE PUPPEN: På scenen i Istanbul overrasket Madonna med å blotte det ene brystet, det fikk hun kraftig kritikk for. I helgen viste hun fram det andre i Paris.
Fame Flynet
OVERRASKET IGJEN: Madonna skapte nye kontroverser under sin opptreden i Paris, og enkelte nettsider har nå publisert bilder av henne der hun igjen viser fram brystet.
OVERRASKET IGJEN: Madonna skapte nye kontroverser under sin opptreden i Paris, og enkelte nettsider har nå publisert bilder av henne der hun igjen viser fram brystet. All Over Press

Madonna med nytt puppe-stunt i Paris

Madonna lar seg ikke stoppe av kritikken - og i tillegg blir hun saksøkt etter opptredenen.

Se video nederst i saken! 

SEOGHØR.NO: Madonna (53) ble kraftig kritisert da at hun «tok en Janet Jackson» på scenen i Istanbul i forrige måned. Den 53 år gamle popstjernen viste nemlig sitt høyre bryst til det tyrkiske publikummet, og det skapte mye bråk.

«Det flaueste, kvalmeste, mest desperate øyeblikket i musikkens historie?» skrev programleder Piers Morgan på Twitter.

Kritikken i etterkant ser imidlertid ikke ut til å ha gått inn på popikonet, for på konsert i Paris i helgen viste hun like godt også den venstre puppen til et fullsatt Stade de France.

Madonna fortsatte å synge «Human Nature» mens hun snudde rumpa til publikum og dro ned buksene også. Under hadde hun kun en liten g-streng.

Men som om det ikke var nok kontroverser for en opptreden, står hun også etter konserten overfor et søksmål fra det franske partiet Front National. Partileder Marine Le Pen ble nemlig under showet fremstilt på en video med et hakekors på pannen.

Nestleder i partiet Florian Philippot mener det er «uakseptabelt» og truer med å levere inn søksmål denne uken. Dette er andre gang på bare noen dager at artisten blir saksøkt, etter at et plateselskap mener Madonna har stjålet store delere av sangen «Vogue» fra 1990.

15. august opptrer Madonna på Telenor Arena i Oslo.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Madonna saksøkes for musikktyveri