KLAR FOR HOLLYWOOD: Den norske skuespilleren er på god vei til å skape seg et navn i Hollywood. Her er han på filmpremiere sammen med kona Gry Molvær.
KLAR FOR HOLLYWOOD: Den norske skuespilleren er på god vei til å skape seg et navn i Hollywood. Her er han på filmpremiere sammen med kona Gry Molvær.
Stella Pictures
SATSER STORT: Kristofer Hivju har spilt i Hollywoodfilmen "The Thing", og prøvespilt for blant annet "True Blood" og "Die Hard 5".
SATSER STORT: Kristofer Hivju har spilt i Hollywoodfilmen "The Thing", og prøvespilt for blant annet "True Blood" og "Die Hard 5". Erik Haldberg Johnsen

Klar for karriere i Hollywood

- Som å dra til Jerusalem å møte gudene.

SEHER.NO: Den norske skuespilleren Krisofer Hivju (34) har hatt mange roller i Norge, men satser nå alt på filmkarriere i Hollywood. 34-åringen har flere ganger vært i Los Angeles for å møte bransjefolk og prøvespille i ulike filmroller.

- Det er veldig gøy å prøve meg som skuespiller i L.A. På en møte er det som å dra til Jerusalem og møte gudene, sier Hivju til Dagbladet.

I fjor hadde han en rolle i Hollywoodfilmen «The Thing», blant annet sammen med Trond Espen Seim og  Jørgen Langhelle. Han har også prøvespilt for storserien «True Blood», og konkurrerer mot blant andre Aksel Hennie og Mikael Persbrandt om en rolle i actionfilmen «Die Hard 5». Selv om Hivju bor i Trondheim og ikke alltid kan være i Los Angeles, vil ikke nordmannen gå glipp av noen muligheter.

- Jeg får tilsendt manus til roller som byråene mine mener jeg passer til. Så gjør jeg auditions i mitt eget hjem, med eget kamera og egen lyssetting, før jeg sender det til USA, sier han til avisen.

Hivju spiller for tiden i gangsterkomedien «Arturo Ui» på Trøndelag Teater.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjemper om å få "Die Hard"-rolle