STOR STAS: Begge de flotte vinnerne samlet med juryen og missegeneralen gjennom 21 år - Geir Hamnes.
STOR STAS: Begge de flotte vinnerne samlet med juryen og missegeneralen gjennom 21 år - Geir Hamnes.
SCANPIX
MISS UNIVERSE: Kirby Ann Basken får overrakt kronen. Allerede om 20 dager skal hun representere Norge i Miss Universe i Mexico City.
MISS UNIVERSE: Kirby Ann Basken får overrakt kronen. Allerede om 20 dager skal hun representere Norge i Miss Universe i Mexico City. SCANPIX

Kirby og Lisa-Mari vant

Kirby Ann Basken og Lisa-Mari Moen Jünge vant Frøken Norge 2007.

2450262.jpg

MISS WORLD: Lisa-Mari Moen Jünge sjarmerte seerne i senk. I oktober drar hun til Polen for å representere Norge i Miss World.
MISS WORLD: Lisa-Mari Moen Jünge sjarmerte seerne i senk. I oktober drar hun til Polen for å representere Norge i Miss World.
SCANPIX

SE VIDEO FRA FINALEN HER!

SEHER.NO: Mandag kveld gikk den store Frøken Norge-finalen av stabelen i Lillestrøm kulturhus. Tolv vakre og spente frøkner strålte om kapp på scenen mens de prøvde å sjarmere både TV-seere og juryen for aller siste gang.

Da stemmene ble opptalt viste det seg at den mørke og eksotiske Kirby Ann Basken (21) og den blonde og nordiske Lisa-Mari Moen Jünge (18) ble de heldige vinnerne av den populære konkurransen. 

- Akkurat nå har jeg ingen anelse om hvor jeg er hen. Om jeg drømmer eller om det er generalprøve, eller hva det nå måtte være, sier en svært overrasket Kirby til Seher.no bare minutter etter at resultatet er avslørt.

I fjor ble Kirby kåret til Miss Filippinene samtidig som hun kom på andre plass i den norske kåringen - så helt uerfaren med konseptet er hun ikke. Med seg i salen hadde hun 26 støttespillere som heiet henne helt frem til seieren.

Også Lisa-Mari var fra seg av lykke over å ha utdanket tilsammen 2200 vakre jenter.

- Det føles helt uvirkelig. Det må jeg bare si. Det er helt utrolig, sier hun til Seher.no.

Lisa-Mari var TV-seernes favoritt og skal derfor representere Norge i Polen i oktober. Kirby ble stemt frem av juryen, med Kathrine Sørland (26) i spissen, og sendes til Mexico allerede om 20 dager hvor hun skal representere Norge i Miss Universe.

Fredrikstad-jenta Anna-Marie Augustin (19) ble jentenes reserve og stiller opp dersom en av vinnerne må trekke seg.

I fjor var det Martine Jonassen (19) som representerte Norge i Miss Universe og Tonje Elise Skjærvik (18) i Miss World.

SE VIDEO OG INTERVJUER FRA FINALEN HER!

 SE VIDEO FRA NACHSPIELET HER!

SE BILDESPESIAL AV KVELDEN HER!