POPULÆRE: Sammen med Arne Scheie er Karen-Marie en av NRKs mest folkekjære sportskommentatorer.
POPULÆRE: Sammen med Arne Scheie er Karen-Marie en av NRKs mest folkekjære sportskommentatorer.
Stella Pictures
- SKULLE GJERNE HATT EGNE BARN: NRKs Karen-Marie Ellefsen sier i et intervju med VG at hun savner å ha egne barn.
- SKULLE GJERNE HATT EGNE BARN: NRKs Karen-Marie Ellefsen sier i et intervju med VG at hun savner å ha egne barn. Foto: Per Ervland, Seher.no

- Jeg skulle gjerne hatt barn

NRK-profilen Karen-Marie Ellefsen savner egen familie.

4459548.jpg

I SOMMER-OL: Karen-Marie Ellefsen er for tiden på plass i London for å dekke sommer-OL sammen med blant andre  (bak f.v) Elin Austevoll, Mia Hundvin, Unni Anisdahl, Lars Lystad (foran f.v.), Anne Rimmen, Pål Gordon Nilsen og Arne Scheie.
I SOMMER-OL: Karen-Marie Ellefsen er for tiden på plass i London for å dekke sommer-OL sammen med blant andre (bak f.v) Elin Austevoll, Mia Hundvin, Unni Anisdahl, Lars Lystad (foran f.v.), Anne Rimmen, Pål Gordon Nilsen og Arne Scheie.
NTB scanpix

SEOGHØR.NO: Karen-Marie Ellefsen (61) har i nesten 30 år vært en av Norges mest profilerte sportskommentatorer, men privatlivet sitt har hun i alle år holdt unna offentligheten.

I et intervju med VG, sier Karen-Marie - som for tiden dekker sitt siste sommer-OL for NRK - at det har vært helt bevisst.

- Jeg har ikke så mye behov for å vise meg frem. Jeg bruker mesteparten av fritiden min i Valdres, og trives med det.

-  Søsteren min og jeg har beholdt barndomshjemmet vårt, og der er det alltid mye å pusle med. Vi har bestandig et prosjekt gående. Gress skal slås, løvet skal rakes vekk og 150 meter med stakittgjerder skal males.

Ellefsen sier også at hun savner å ikke ha fått egne barn.

– Det har ikke vært et bevisst valg ikke å få barn. Jeg skulle gjerne hatt barn. Men det er ikke blitt sånn. Den karusellen går så raskt. Du tenker ikke på det før det er for sent.

- Jeg tenkte at jeg skulle få barn en gang. Nå som foreldrene mine har gått bort, så tenker jeg at det kunne vært hyggelig å ha en egen familie. Men det har ikke blitt sånn. Du kan ikke bare bestille barn, sier hun til VG.

Hun har imidlertid ikke satt noen dato for når hun vil gi seg i NRK Sporten.

- Å gå av med pensjon er uansett ikke en problemstilling for meg nå. Hva skal jeg gjøre da? Jeg jobber så lenge jeg får lov av NRK, og helsen min holder. Det siste har jeg ingen garanti for.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Synes faktisk jeg holder meg ganske godt