IKKE TID TIL BARNEBARNA: Tor Erling Staff håper barnebarna skjønner at han er en travel mann med begrenset tid.
IKKE TID TIL BARNEBARNA: Tor Erling Staff håper barnebarna skjønner at han er en travel mann med begrenset tid. Stella Pictures

- Jeg er en udugelig bestefar

Tor Erling Staff tror barnebarna oppfatter at han er travel.

SEOGHØR.NO: I februar neste år fyller Norges kanskje mest berømte advokat Tor Erling Staff 80 år, men har ingen planer om å gi seg med det første. 

- Men gi meg? Hvorfor det? Jeg er jo glad i å møte mennesker, i juss, i å gjøre noe meningsfullt? Hva skal jeg ellers gjøre? Sette meg i gyngestolen der borte?, sier Staff til Dagbladet Magasinet.

Staff har vært gift og har to voksne sønner. I 2005 inngikk han partnerskap med sin mannlige kjæreste. I dag er han blitt bestefar, men så mye familiehygge har han ikke tid til.

- Riktignok er jeg bestefar, ja, men jeg er en udugelig en! Jeg pleier å tenke at det må være greit. At barna oppfatter at farfar er en sånn som har mye arbeid, og at det ikke er skadelig. De har jo andre, flinke besteforeldre. Jeg spiller rollen som han som kommer innom, også sier de «oi, hei, er du her?».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Drømmer ikke om å gifte seg