FRA POPSTOKK TIL HUMOR: Erik Solbakken får en ny rolle i NRKs humorsatsning.
FRA POPSTOKK TIL HUMOR: Erik Solbakken får en ny rolle i NRKs humorsatsning.
Anne Liv Ekroll / NRK
LAGER NRK3-PROGRAM: Erik Solbakken og Hasse Hope er til høsten klar med et humorprogram, som skal sendes på NRK3.
LAGER NRK3-PROGRAM: Erik Solbakken og Hasse Hope er til høsten klar med et humorprogram, som skal sendes på NRK3. Stella Pictures

Her er NRKs nye humor-duo

Erik Solbakken og Hasse Hope lager nytt humorprogram på NRK.

SEOGHØR.NO: Til høsten kommer Erik Solbakken (27), som tidligere har ledet både Melodi Grand Prix og «Popstokk», og «Tweet4Tweet»-deltager Hasse Hope (26) med et nytt humorprogram, som skal sendes på NRK3.

- Jeg gikk fra barne-TV til bred familieunderholdning, og hoppet på en måte over min egen målgruppe. Så dette er et forsøk på å være vanlig ungdom i 20-årene. Derfor har jeg også tatt med meg en som er født i 1986. Det er kanskje et desperat forsøk på å holde meg ung, sier Solbakken humoristisk til VG.

Programmet er ennå i utvikling, og de nye programlederne er ikke helt sikre på hvordan resultatet vil bli. Men en idé har de.

- Det blir et ganske upretensiøst humortalkshow som vi skal ta opp med kun noen campingstoler og bord midt blant folk i Norges hovedgate Karl Johan, sier Solbakken.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hadde aldri stilt opp i mitt eget program