TJENTE FETT: Jennifer Aniston, Kristen Stewart, Angelina Jolie og Cameron Diaz er alle på topp ti-listen over skuespillerinnene som tjente best i de siste tolv månedene. Men det er Twilight-stjernen Stewart som klatrer helt til topps.
TJENTE FETT: Jennifer Aniston, Kristen Stewart, Angelina Jolie og Cameron Diaz er alle på topp ti-listen over skuespillerinnene som tjente best i de siste tolv månedene. Men det er Twilight-stjernen Stewart som klatrer helt til topps. All Over Press

Gjetter du hvem som tjente mest?

Listen over fjorårets best betalte skuespillerinner er sluppet.

SEOGHØR.NO: Hvert år slipper magasinet Forbes en liste over de best betalte stjernene i Hollywood. Listen tar for seg hva stjernene har tjent mellom mai 2011 og mai 2012.

Og som vanlig er de største superstjernene, som Angelina Jolie (37), Jennifer Aniston (43) og Cameron Diaz (39) på listen. Men stjernen som tjente aller mest, er kanskje en overraskelse for noen.

Det er nemlig «Twilight»-stjernen Kristen Stewart (22) som klatrer til topps, etter at hun tjente svimlende 205 millioner kroner. I tillegg til «Twilight» spilte Stewart i suksessen «Snow White and the Seven Huntsman» i løpet av perioden på tolv måneder.

Like bak var Diaz, som tjente 202 millioner kroner. Sandra Bullock ble nummer tre, etter å ha tjent 148.5 millioner kroner.

Som nummer fire på listen finner vi Angelina Jolie. Hun tjente 119 millioner kroner.

Jennifer Aniston kommer så vidt inn på topp ti, men tiendeplassen beviser likevel at hun tjente svært godt. Resultatet er 65 millioner kroner.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Brad og Angelina utsetter bryllupet