NEKTER Å SE HAM: Liberty Ross og Rupert Sanders har barna Skyla og Tennyson. Nå har hun nektet ham å lage en Snøhvit-film nummer to, hvis han vil redde ekteskapet.
NEKTER Å SE HAM: Liberty Ross og Rupert Sanders har barna Skyla og Tennyson. Nå har hun nektet ham å lage en Snøhvit-film nummer to, hvis han vil redde ekteskapet.
All Over Press
DET VERSTE HAN HAR GJORT: Rupert angrer såpass på at han hadde sex med Kristen, at han mener det er det verste han har gjort i hele livet. Affæren skal angivelig ha vart i flere måneder.
DET VERSTE HAN HAR GJORT: Rupert angrer såpass på at han hadde sex med Kristen, at han mener det er det verste han har gjort i hele livet. Affæren skal angivelig ha vart i flere måneder. Fame Flynet

- Den verste feilen jeg har gjort i mitt liv

Angrer bittert på utroskapet med Kristen Stewart.

SEOGHØR.NO: Han debuterte som regissør med den stjernespekkede filmen «Snow White and the Huntsman». Rupert Sanders (41) angrer nå så bittert på at han hadde sex med hovedrolleinnehaveren, Kristen Stewart (22), at han gjør alt han kan for å redde ekteskapet med modellkona Liberty Ross.

- Rupert innser at dette er den verste tabben han har gjort i hele sitt liv, og klarer ikke tro at han var så dum. Frykten for å miste kona og barna, som han elsker mer enn noe annet, dreper han, sier en kilde ifølge nettstedet Radar Online.

Kona Liberty, har gjort det klart for Rupert at han ikke kan ha noe mer med Kristen å gjøre, og har dermed gitt han forbud mot å regissere den planlagte oppfølgeren.

- Hun har ikke tenkt til å gjøre dette lett for Rupert. Hun nekter å se han for øyeblikket, og har ikke en gang snakket med han om de har en framtid sammen. Hun vet ikke om hun kan stole på han igjen, og føler seg latterliggjort, fordi affæren foregikk rett under nesa på henne.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kristen skriver brev til Liberty