- De skal gi hverandre mye i et langt liv

Familien gleder seg til Aksel Hennie og Tone Damli blir mann og kone.

4433522.jpg

FORLOVET: Aksel Hennie og Tone Damli gifter seg i august neste år.
FORLOVET: Aksel Hennie og Tone Damli gifter seg i august neste år.
Stella Pictures

4433553.jpg

GLEDER SEG: Skuespillerens far Morten Hennie er en av sønnens to forlovere.
GLEDER SEG: Skuespillerens far Morten Hennie er en av sønnens to forlovere.
Lina Hekkli/Seoghør.no

SEOGHØR.NO: For få uker siden kom nyheten om at Tone Damli (24) og Aksel Hennie (36) har forlovet seg. Norge får ikke nok av superparet og særlig parets familie ser frem til den store dagen.

- Vi gleder oss veldig til at de skal gifte seg. Det er fine folk som skal gi hverandre mye i et langt liv, sier Aksels far Morten Hennie, da Se og Hør møtte ham på sommerpremiere i Larvik onsdag kveld.

Men noen detaljer vil han ikke røpe.

- Det har heldigvis ikke kommet så mange detaljer om bryllupet, så vi kan si at vi ikke vet så mye ennå, sier han hemmelighetsfullt.

Tidligere denne uken ble det kjent at pappa Morten har en aktiv rolle i bryllupet. Han skal være en av sønnens to forlovere. Den andre er skuespiller Nicolai Cleve Broch. Tone har spurt søsteren Tale og artist og venninne Eva Weel Skram.

Morten skryter av måten sønnen og den fremtidige svigerdatteren har taklet det enorme mediepresset etter at nyheten om forlovelsen ble kjent.

- De er ganske kjente, så de må vel regne med en slik oppmerksomhet. De er flinke til å takle det og til å være snille både mot media og seg selv.

I august i fjor opplevde familien et stort tap da Aksels bror Annan døde i en fallskjermulykke bare 29 år gammel. Både Aksel, Morten og Annan var ivrige fallskjermentusiaster og ulykken skjedde da et hopp gikk galt utenfor Tønsberg.

Det har vært et vanskelig år for familien, men i juni fikk de den gode nyheten om Tone og Aksels forlovelse. Artistparet planlegger nå bryllupet som sannsynligvis finner sted i august neste år.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er livredd for ikke å bli mamma