Ble stresset av venninnenes kommentarer

- Jeg pleier ikke tenke på sånt, men dette var ekstra vanskelig, sier Pia Lykke.

4418683.jpg

STRESSET: Pia Lykke var ikke forberedt på klespresset før Elle-festen torsdag. Likevel så hun fantastisk ut da hun gikk nedover den røde løperen.
STRESSET: Pia Lykke var ikke forberedt på klespresset før Elle-festen torsdag. Likevel så hun fantastisk ut da hun gikk nedover den røde løperen.
Stella Pictures

SEOGHØR.NO: TVNorge-programleder Pia Lykke deltok på Elles årlige sommerfest for aller første gang torsdag, men fikk nerver etter å ha snakket med venninnene sine. Med mange av landets største kjendiser tilstede på en motefest, kan det nemlig være vanskelig å finne det riktige antrekket.

- Ja, det er ekstra vanskelig. Jeg pleier ikke tenke på sånt, og jeg har aldri vært på denne Elle-festen før. Men så var det noen venninner som sa: «Alle kommer til å lure på hva du har på deg». Så da ble jeg stresset. Men jeg var ute i siste liten likevel, sier hun til Seoghør.no.

Men Lykke, som blant annet har vært programleder for «Hvem kan slå Aamodt og Kjus», var ikke helt sikker på hva hun hadde på seg.

- Jeg bare fant en kjole, sier hun lattermildt.

Tidligere i år ble TV-kjendisen tobarnsmor, da hun fødte sønnen Martin. Fra før har hun datteren Senja. I år blir det familieferie, men ingen reising.

- Nei, jeg har ingen spesielt spennende sommerplaner. Jeg har jobbet med «Sommerfesten» for TVNorge med Synnøve Skarbø i en måned, og nå skal jeg bare ha ferie med familien. Vi skal holde oss i Norge og bare slappe av, sier hun til Seoghør.no.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Til sykehus med sin nyfødte baby