FINE FORLOVEDE: Tidligere i høst gikk ryktene om at Jessica Biel og Justin Timberlake har giftet seg i skjul. Isåfall har de vært svært flinke til å hold epå hemmeligheten.
FINE FORLOVEDE: Tidligere i høst gikk ryktene om at Jessica Biel og Justin Timberlake har giftet seg i skjul. Isåfall har de vært svært flinke til å hold epå hemmeligheten.
All Over Press
MOTSPILLERE: Justin Timberlake og Amy Adams fikk god kjemi under innspillingen av «Trouble With The Curve». Hun skal blant annet ha reddet livet hans, med leppene, da han holdt på å fryse i hjel under en av scenene. Her er de to avbildet på festen et
MOTSPILLERE: Justin Timberlake og Amy Adams fikk god kjemi under innspillingen av «Trouble With The Curve». Hun skal blant annet ha reddet livet hans, med leppene, da han holdt på å fryse i hjel under en av scenene. Her er de to avbildet på festen et All Over Press

- Amy reddet livet mitt med et kyss

Kollegaen måtte gripe inn med munn-til-munn metoden da Timberlake holdt på å miste bevisstheten.

SEOGHØR.NO: Popstjerne og skuespiller Justin Timberlake (31) er forlovet med Jessica Biel (30), men på settet til filmen «Trouble With The Curve» var det en annen kvinne han måtte stole på.

Under innspillingen av en scene ved en frossen innsjø, trådte nemlig motspiller Amy Adams (38) til og reddet livet hans. «The Social Network»-stjernen var i ferd med å miste bevisstheten i den ekstreme kulden.

- Vi spilte inn scenen i Blue Ridge Mountains og vannet holdt under ti grader. Det var iskaldt. Amy reddet faktisk livet mitt. Uten at jeg var klar over det hadde jeg begynt å bli blå og klarte ikke å tenke, så hun reddet altså livet mitt. Jeg står i gjeld til Amy Adams, sier Timberlake ifølge ContactMusic.

Det var rett før 31-åringens helsetilstand utløste alarm på filmsettet, men hans vakre motspiller var oppmerksom og raskt på pletten...

- Noen mennesker kaller det munn-til-munn, andre kaller det kyssing... Uansett, det er en fin jobb om man kan få den! uttaler hun spøkefullt.

«Trouble With The Curve», som har fått den nroske tittelen «Tilbake i spill», har norsk kinopremiere 23. november.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er imponert over Norge