BRYTER TAUSHETEN: Popstjernen har ikke kommentert skilsmissen før nå.
BRYTER TAUSHETEN: Popstjernen har ikke kommentert skilsmissen før nå.
All Over Press
VANSKELIG BRUDD: Katy Perry har laget en film som blant annet viser hvordan hun takler skilsmissen fra Russell Brand.
VANSKELIG BRUDD: Katy Perry har laget en film som blant annet viser hvordan hun takler skilsmissen fra Russell Brand. All Over Press

Snakker ut om skilsmissen

- Jeg ville ta det med integritet og verdighet, sier Katy Perry.

4419325.jpg

SUKSESSFULL: Perry har valgt å fokusere mer på karrieren etter bruddet fra Russell Brand.
SUKSESSFULL: Perry har valgt å fokusere mer på karrieren etter bruddet fra Russell Brand.
All Over Press

4419327.jpg

NY KJÆRESTE: Brand har blitt sammen med stylisten Maeve Reilly.
NY KJÆRESTE: Brand har blitt sammen med stylisten Maeve Reilly.
All Over Press

SEOGHØR.NO: I desember ble det kjent at popstjernen Katy Perry (27) og komikeren Russell Brand (37) skiller seg etter kun ett år som rette ektefolk.

Det tunge bruddet havnet på forsider over hele verden og «Part of me»-sangeren forteller nå hvor vanskelig det var å takle skilsmissen mens verden så på.

- Selv om du er i rampelyet betyr ikke det at du slipper unna det verste, det er faktisk verre, sa hun under et intervju på The Tonight Show with Jay Leno ifølge
Us Weekly. 

Artisten var der for å promotere en ny dokumentar om seg selv «Katy Perry: Part of me». En følelsesladet scene i filmen viser Perry som gråter over bruddet, og under intervjuet forklarte hun hvorfor hun hadde tatt med de intime scenene.

- Hvis vi hadde unnlat skilsmissen i filmen, tror jeg mange hadde tenkt «Hmm, det var rart. Jeg vet det var noe mer som skjedde i livet hennes i fjor.»

Ifølge amerikanske medier og kilder nær stjernen skal det være Katys karrierefokus som var årsaken til bruddet. Perry ble rasende over ryktene og har nå laget filmen for å fortelle sin egen versjon.

- Jeg ville håndtere det delikat og med integritet, og vise folk at jeg opplever mange av de samme situasjonene som amerikanere flest. Jeg landet med begge beina å jorden. Man trenger ikke å legge seg ned å dø, selv om det virker sånn.

Mens 27-åringen nå begynner å lette på sløret, ble Brand rasende da talkshowverten Graham Norton spurte ham om skilmissen. 

Katy er for tiden singel, etter en kort affære med «Florence + The Machine»-gitarist Robert Ackroyd.  Russell Brand er sammen med stylisten Maeve Reilly.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Prøvde å skjule rumpa