OMSORGSRETT: Katie Holmes har fått den primære omsorgsretten for datteren Suri.
OMSORGSRETT: Katie Holmes har fått den primære omsorgsretten for datteren Suri.
Fame Flynet
OPPRETTHOLDT FASADEN: Katie Holmes og Tom Cruise ville ikke at noen skulle vite om bruddet før de annonserte det selv.
OPPRETTHOLDT FASADEN: Katie Holmes og Tom Cruise ville ikke at noen skulle vite om bruddet før de annonserte det selv. All Over Press

Slik var deres siste dager sammen

Tom Cruise og Katie Holmes sov hver for seg, men gjorde alt for å unngå bruddrykter.

4441425.jpg

I ARBEID: Cruise skal ha vært travelt opptatt med filminnspilling på Island den siste tiden.
I ARBEID: Cruise skal ha vært travelt opptatt med filminnspilling på Island den siste tiden.
FameFlynet Norway

SEOGHØR.NO: Før de overrasket mange med sitt sjokkbrudd i slutten av juni, tilbragte Katie Holmes (33) og Tom Cruise (50) tid sammen på Island, der Tom spiller inn sin siste film «Oblivion».

Dette skal ha vært siste gangen paret og datteren Suri var sammen som en familie. Mor og datter hadde fløyet inn for å feire farsdag sammen med Cruise, men trolig ble det ikke bare hygge på turen.

Det tidligere stjerneparet skal ha brukt store deler av tiden til å diskutere den forestående skilsmissen. Utad ønsket de å fremstå som en lykkelig familie, og paret skal ha gjort alt for å skjerme sitt privatliv under oppholdet på Island.

Toms sikkerhetsvakter skal til og med ha teipet foran sikkerhetskameraene i gangene på hotellet. En reporter fra ukebladet National Enquirer som besøkte rommet dagen etter stjernenes opphold, fant teiprester på kameraene. Antagelig har familien gjort dette for å skjule at de sov hver for seg.

- Verken Tom eller Katie fortalte at de hadde problemer. Det ville vekket mistanke dersom Katie ba om sitt eget rom. De var flinke til å opprettholde fasaden, sier en venn til magasinet.

Eksene ble nylig enige om skilsmisseoppgjøret. «Dawson's Creek»-skuespilleren ønsket opprinnelig full omsorgsrett for parets datter Suri (6), men hun må nøye seg med primær omsorgsrett. Et av Cruise' vilkår var nemlig å få ha betydelig og meningsfull kontakt med Suri.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Føler hun vant skilsmissen