HAR TRE BARN: Katie Price er mor til tre barn, og elsker å vise kroppen.
HAR TRE BARN: Katie Price er mor til tre barn, og elsker å vise kroppen.
All Over Press
UENIGE OM BARNEPLANER: Leondro ønsker å få tre barn med Katie, men Katie er usikker på om hun klarer å tilfredsstille kravene.
UENIGE OM BARNEPLANER: Leondro ønsker å få tre barn med Katie, men Katie er usikker på om hun klarer å tilfredsstille kravene. Fame Flynet

- Kroppen min klarer ikke tre barn til

Kjæresten til Katie Price stiller høye krav.

SEOGHØR.NO: Den britiske TV-stjernen Katie Price (33), som også er kjent under modellnavnet Jordan, har vært sammen med den argentiske modellen Leandro Penna i halvannet år.

De to er nå forlovet, og Penna ønsker seg barn med Katie. Tre barn, for å være eksakt.

- Det vet jeg ikke om kroppen min klarer, svarer hun på ønsket til Leandro.

Paret spiller for tiden inn en realityserie til den britiske TV-kanalen Sky Living, og det er der Leandro skal ha ytret ønsket sitt.

Katie har allerede tre barn fra før. Hun fødte sønnen Harvey i 2002, som hun fikk med fotballspilleren Dwight Yorke (40). I 2005 fikk hun sin andre sønn, Junior, med sin første ektemann Peter Andre (39). Deretter ble hun mor til datteren Princess i 2007.

Price og Penna nølte ikke med å vise fram kjærligheten da de viste seg sammen i hete omfavnelser kun tre måneder etter skillsmissen Price' skilsmisse fra kampsportutøveren Alex Reid.

- Du var så dum at du giftet deg altfor fort de forrige gangene, sier Leandro til Katie.

- Ja det er sant, men vi må ikke snakke om feilene jeg har gjort i fortiden. Med deg er alt annerledes. Neste gang jeg gifter meg vil jeg at det skal vare for evig og alltid, svarer Katie.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Byttet fly for å unngå Jordan