- Jeg er nok en Bridezilla

Marion Ravn planlegger drømmebryllup med snowboardkjæresten Andreas Ygre Wiig.

4418307.jpg

FESTFIN: Torsdag kveld var Marion på Elles sommerfest. Artisten hadde på seg en sort buksedress fra Malene Birger og sko fra Aldo.
FESTFIN: Torsdag kveld var Marion på Elles sommerfest. Artisten hadde på seg en sort buksedress fra Malene Birger og sko fra Aldo.
FameFlynet Norway

4418308.jpg

GIFTER SEG: Om ett år gifter Marion Ravn seg med snowboardstjernen Andreas Ygre Wiig.
GIFTER SEG: Om ett år gifter Marion Ravn seg med snowboardstjernen Andreas Ygre Wiig.
FameFlynet Norway

SEOGHØR.NO: Marion Ravn (28) er vant til å stråle på den røde løperen og snart blir hun også en vakker brud når hun gifter seg med kjæresten Andreas Ygre Wiig (31). Snowboardstjernen gikk ned på kne i februar og Ravn er nå i full gang med å planlegge bryllupet.

- Det er helt år til så det er helt i startfasen, men jeg har drømmer og ideer og gleder meg veldig. Jeg er nok en bridezilla, innrømmer Marion til Seoghør.no på Elles sommerfest torsdag kveld.

Den vakre artisten, som tidligere har fortalt at hun vil ha blonder på brudekjolen, ønsker seg et koselig og avslappet bryllupet der alle føler seg velkomne.

- Det viktigste er at venner og familie kommer og har det gøy. Man skal ikke bare stresse, men også kose seg med god mat og vin.

Ravn er akkurat ferdig med innspillingen av et nytt album og forbereder seg nå til å være med på andre sesong av «Hver gang vi møtes» som spilles inn i august. Der får Marion selskap av artister som Morten Abel (49), Ole Paus (65), Anita Skorgan (53), Magnus Grønneberg (45), Kurt Nilsen (33) og Lene Malin (31).

Det er særlig én artist Marion gleder seg til å jobbe med.

- Jeg ser frem til å synge Lene Marlins låter. Det blir veldig gøy fordi jeg har vært stor fan siden jeg var 14 år. Det er en stor utfordring å gjøre coverlåter av så kjente artister med så fantastiske låter.

Andre kjendiser som Henrik Thodesen, Charlotte Thorstvedt, Lene Nystrøm, Daniel Franck, Ulrikke Døvigen, Mariann Thomassen, Per Sundnes og John Carew koste seg også på Elles sommerfest i hagen på den franske ambassaden i Oslo.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg prøver å gjøre noe macho