EDELT MEKANISK MESTERVERK: Patek Phillippe sin første dameklokke med minuttalarm ble introdusert i mars 2011. Prislappen er på 2.365.250 kroner.
EDELT MEKANISK MESTERVERK: Patek Phillippe sin første dameklokke med minuttalarm ble introdusert i mars 2011. Prislappen er på 2.365.250 kroner.
SKULLE GIFTET SEG I AUGUST: Bryllupet til Brad og Angelina er utsatt på ubestemt tid. Opprinnelig skulle de gifte seg denne måneden, på slottet deres Chateu Miraval i Sør-Frankrike.
SKULLE GIFTET SEG I AUGUST: Bryllupet til Brad og Angelina er utsatt på ubestemt tid. Opprinnelig skulle de gifte seg denne måneden, på slottet deres Chateu Miraval i Sør-Frankrike. All Over Press

Gir henne bryllupsgave til to millioner

Brad Pitt snek i køen for den sveitsiske luksusklokken han kjøpte til Angelina.

SEOGHØR.NO:

Nå tyder flere ting på at bryllupet til skuespillerparet Brad Pitt (48) og Angelina Jolie (37) nærmer seg. Til tross for at de måtte utsette det på ubestemt tid i mai. Brad har allerede valgt ut bryllupsgaven til fruen – en klokke til 2,3 millioner kroner.

- Han hadde lyst til å gi Angelina en unik gave som veldig få andre har, og som er et kunstverk i tillegg. Denne klokken er nettopp det. Han dro til Genève for å hente den, og vil trolig gi den til henne som en forhåndsgave før bryllupet, sier en kilde ifølge The Sun.

Brad bestemte seg for å kjøpe en av de kostbare klokkene til Patek Philippe, etter at han møtte Stern-familien på en klokkemesse i Basel. De driver det 173 år gamle klokkeselskapet, som ble stiftet av polske immigranter i Sveits.

Paret er vant til å gi hverandre dyre gaver. Angelina leder så langt, etter at hun kjøpte et helikopter til over 10 millioner kroner til Brad. Sammen med flytimer.

Klokken Angelina får, er det vanligvis to års ventetid på. Det er nemlig en vanskelig mekanisk konstruksjon, som blant annet inkluderer alarm som utløses med minutt-presisjon. Noe selskapet har jobbet med blant annet ingeniørskolen i Sveits for å få til. I tillegg er den laget i 18 karats rosegull og pyntet med perler og safirer.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Enda mer rasende på svigermor