ALENE PÅ LØPEREN: Mariann Thomassen og Jørgen El Fakiri kom sammen til Elles sommerfest i slutten av juni, men det var bare Thomassen som gikk nedover den røde løperen.
ALENE PÅ LØPEREN: Mariann Thomassen og Jørgen El Fakiri kom sammen til Elles sommerfest i slutten av juni, men det var bare Thomassen som gikk nedover den røde løperen.
FameFlynet
SLUTT: Mariann Thomassen bekrefter at hun ikke er sammen med Jørgen El Fakiri lenger.
SLUTT: Mariann Thomassen bekrefter at hun ikke er sammen med Jørgen El Fakiri lenger. Stella Pictures

Forholdet tok slutt

Den norske sangstjernen Mariann Thomassen bekrefter brudd.

SEOGHØR.NO: For et drøyt år siden ble sangstjernen Mariann Thomassen (33) sammen med kjæresten Jørgen El Fakiri (32). Nå har forholdet tatt slutt.

Det bekrefter 33-åringen overfor Dagbladet.

- Det ble slutt tidligere i sommer, og utover det ønsker jeg ikke å fortelle noe mer, sier Thomassen til avisen.

Eksparet hadde ifølge avisen planer om å flytte sammen. Bruddet skal ha skjedd under Slottsfjellfestivalen i Tønsberg forrige uke.

Thomassen og El Fakiri kom sammen på Elles sommerfest i slutten av juni. Den gangen snek El Fakiri seg inn bakveien, mens Surferosa-stjernen viste seg fram på den røde løperen.

- Han må få lov til å gjøre som han vil. Han stiller opp når han vil, og så får han fri når han vil ha fri. Det synes jeg er helt greit. Folk må få velge sitt eget løp, sa Thomassen den gangen til Seoghør.no.

Thomassen skal til høsten delta i NRK-satsningen «Stjernekamp».
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kjæresten fikk fri fra den røde løperen