FILMSTJERNE: Alison har spilt i flere kjente filmer. Her i en scene fra filmen «Milk» med Sean Penn.
FILMSTJERNE: Alison har spilt i flere kjente filmer. Her i en scene fra filmen «Milk» med Sean Penn.
FAME FLYNET
SLUTT: Alison Pill og Jay Baruchel forlovet seg for to år siden, men rakk aldri å gå ned kirkegulvet sammen.
SLUTT: Alison Pill og Jay Baruchel forlovet seg for to år siden, men rakk aldri å gå ned kirkegulvet sammen. All Over Press

- De har brutt forlovelsen

Bryllupet til skuespillerparet Alison Pill og Jay Baruchel skal være avlyst.

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare Tone Damli (24) og Aksel Hennie (37) som har valgt å bryte forlovelsen før bryllupet. Mandag ble det kjent at det kanadiske skuespillerparet Alison Pill (27) og Jay Baruchel (30) også har gjort det slutt, skriver UsWeekly.com.

Duoen forlovet seg i desember 2010, etter at de traff hverandre på settet til filmen «Goon», og hadde planlagt å gifte seg i september 2012 i Quebec. Men bryllupet ble utsatt, og nå skal de altså ha gått hvert til sitt.

- Alene igjen og helt knust. Jeg kommer til å holde meg borte fra Twitter en stund. Det suger å bli dumpet, skrev Jay på profilen sin i midten av februar, men fjernet senere meldingen, ifølge nettstedet.

Søndag dukket Alison, som i fjor postet et toppløst bilde av seg selv på Twitter ved et uhell, alene opp på en premierefest i Beverly Hills - og forlovelsesringen var fjernet fra hånden hennes.

Det skal være avstanden som gjorde at forholdet tok slutt.

- Jay elsker å både kunne jobbe og bo i Canada, og håpet at Alison skulle være mer sammen med ham i hjemlandet deres. Men hun liker jobben hun har i TV-serien, i tillegg til alle mulighetene som dukker opp i Los Angeles. Så de var mye borte fra hverandre, sier en kilde til UsWeekly.

Mens Pill for tiden er aktuell i suksesserien «The Newsroom», har Jay vært å se i filmer som  «Million Dollar Baby», «Knocked Up» og «Tropic Thunder».

LES OGSÅ: Bryllupsdrømmene som brast