MUSKALLEGENDE: Andrew Lloyd Webber bidrar som komponist for Storbritania i årets MGP. Han har også falt for norske Alexander Rybak.
MUSKALLEGENDE: Andrew Lloyd Webber bidrar som komponist for Storbritania i årets MGP. Han har også falt for norske Alexander Rybak.
AP
FUTT OG FART: Det gnistret av Rybaks gjennomkjøring på fredag.
FUTT OG FART: Det gnistret av Rybaks gjennomkjøring på fredag. AP

Tror Alexander kan bli musikalstjerne

Lloyd Webber mener Rybak hadde vært perfekt.

SEHER.NO: Den adlede britiske musikal-legenden Andrew Lloyd Webber har stor tro på MGP-finalisten Alexander Rybaks potensiale, både i MGP-finalen og i underholdningsbransjen utenfor.

- Det første som slo meg da jeg så Alexander Rybak var at han hadde vært en perfekt hovedrolleinnehaver i "Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat", sa Webber til Dagbladet i Moskva i går.

Musikalen om den bibelske Joseph var en av musikalkongens første, store suksesser. Ellers er han blant annet kjent for musikalsuksesser som "Cats", "Phantom of the opera" og "Evita". I år deltar han som komponist i Melodi Grand Prix for første gang. Han har skrevet det britiske bidraget "It's My Time" sammen med Diane Warren. 21 år gamle Jade Warren skal fremføre den og er regnet som en av de store favorittene sammen med vår egen Rybak.

Webber har i mange år arrangert talentshow på BBC, og den erfarne talentspeideren mener Rybak ville hatt store sjanser der.

- Hadde han vært med i talentshowet jeg arrangerte i fjor, "Any Dream Will Do", tror jeg faktisk han hadde vunnet. Han er en veldig søt gutt, og har åpenbart gode sjanser i Eurovision, sa Lloyd Webber videre til avisen.
Nå skal det også nevnes at til dansk presse har Lloyd Webber sagt at Brinks bidrag
”Believe Again” er et bra nummer, spesielt fordi det er skrevet at britiske Ronan Keating.

- Jeg kjenner Ronan Keating personlig. Og det er et veldig bra nummer, sa Lloyd Webber ifølge bt.dk.

LES OGSÅ: - Vi må følge ham på do